Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre

Ordrer afgivet på Skrotbil.dk ApS hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Skrotbil.dk ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af leveringssvigt, tekniske problemer, trykfejl og lignende situationer. Du vil modtage en bindende ordrebekræftelse/faktura, når varerne, du har bestilt, er afsendt. Du vil få prisen på fragt, som du skal accepterer, inden vi godkender handlen.

Ved afgivelse af en ordre via Skrotbil.dk ApS hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Dette automatiske svar, via e-mail, er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Personbiler der købes af private og betales via webshoppen, bliver først accepteret af skrotbil.dk aps, når de endelige betingelser er aftalt imellem køber og sælger. Omkring den endelige levering og  omkostninger på leveringen.

Betaling

På Skrotbil.dk ApS kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og MobilePay. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Alle beløb er inkl. moms og i DKK. danske kroner. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Skrotbil.dk ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Skrotbil.dk ApS bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret på varer købt hos Skrotbil.dk ApS, regnet fra den dag, du har modtaget ordren. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt Skrotbil.dk ApS, at du ønsker at fortryde dit køb. Skrotbil.dk ApS afholder omkostningerne i forbindelse med returnering af varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Meddelelse om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, skal gives pr. mail på finn@skrotbil.dk
I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Dvs., at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Forseglede varer, som er forseglet af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er ikke omfattet af fortrydelsesretten, i det tilfælde hvor denne forsegling er brudt. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til Skrotbil.dk ApS, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Skrotbil.dk ApS refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Du bedes oplyse bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Skrotbil.dk ApS kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Reklamationsret

Du har i henhold til købeloven 2 års reklamationsret, når du handler hos Skrotbil.dk ApS. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet eller forårsaget af anden skadeforvoldende adfærd. Når du returnerer en vare, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer Skrotbil.dk ApS naturligvis dine fragtomkostninger i et rimeligt omfang.

Returadresse

Ved returnering og reklamation sendes varen til:

 

Skrotbil.dk ApS
Viborgvej 792
8471 Sabro

Skrotbil.dk ApS modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, hvis du skal kompenseres for dine fragtomkostninger.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig på finn@skrotbil.dk. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: finn@skrotbil.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Skrotbil.dk ApS behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for finn@skrotbil.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Skrotbil.dk ApS tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.